Mixité treballa de manera interrelacionada des de dos espais complementaris, dues dimensions que ens permeten abordar els projectes des de la seva complexitat oferint una resposta més àmplia, tranversal i integral.

Territori, l’espai tangible

Com és el territori que habitem? Com s’ha de transformar per donar resposta als actuals reptes socials, ecològics i econòmics? Proposem projectes i eines que ens permetin avançar cap a una transformació i gestió col·lectives del territori i la ciutat amb una visió regenerativa de l’urbanisme, l’arquitectura i el paisatge. Elaborem plans i estudis de diagnosi, dissenyem projectes i fem recerca per avançar cap a territoris i ciutats resilients, inclusives i sostenibles.

Cultura, l’espai intangible

Com s’ha construït el territori que habitem? Què en podem aprendre? Quins coneixements locals ens permeten avançar per aconseguir ciutats i territoris resilients, inclusius i sostenibles? Dins els àmbits del patrimoni intangible, la cultura popular i la pràctica artística treballem amb tots aquells sabers i mirades intergeneracionals, transversals i dinàmiques vehicle de totes les relacions socials.

La Baula, l’element que enllaça

Com podem participar d’alguna cosa que no coneixem? La corresponsabilitat sobre els nostres territoris, pobles i ciutats passa perquè la comunitat disposi dels coneixements necessaris per poder imaginar, participar i proposar alternatives. Per això, des de la innovació social i la creativitat ciutadana fomentem la cultura crítica i el coneixement a través de la pedagogia urbana i la formació en context, que en permetin l’emancipació ciutadana.

Projectes

Mostra de projectes recents vinculats al territori, amb la mirada posada molt especialment als reptes contemporànis en termes de sostenibilitat i salut i la vinculació que podem traçar entre tots dos.

  • Tots
  • Cultura
  • Educació
  • Participació
  • Recerca
  • Urbanisme

Escola en Residència

ALIA

Culturnautes

Carrer Jaume Balmes, 50. 08551 Tona
info@mixite.cat
Subscriu-te al nostre butlletí

Promou i Finança:
la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord