6382
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6382,stockholm-core-2.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,elementor-default,elementor-kit-5482,elementor-page elementor-page-6382

Col·lectivitzadors

Avinyó, 2013

 

Desenvolupat en col·laboració amb Cal Gras Alberg de Cultura per la Convocatòria de Residències d’Artistes de Cal Gras 2015.

Aquest projecte neix amb la voluntat d’explorar formes de dissidència i autogestió basades en els principis de sostenibilitat econòmica, social i política vinculades a la història i la memòria col·lectives investigant maneres experimentals de sociabilitat, d’interacció social, de cooperativisme i construcció de sentit fora de les lògiques hegemòniques.

Es tracta d’una recerca basada en les ecologies culturals que vincula les idees de col·laboració i col·lectivització per investigar sobre eines, metodologies i pràctiques relacionades amb la construcció de sentit amb l’objectiu de subvertir les lògiques del treball, d’organització social i de progrés entesos des d’una perspectiva capitalista.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord
Rebutjar