Cuina en viu/ Live Cooking University

Fabra i Coats + Barcelona, 2016

 

En relació al programa i l’exposició Cohabitar entre- [Emergències institucionals / pràctiques artístiques / processos col·lectius] al Centre d’Art Contemporani de Barcelona – Fabra i Coats, el curs Cuina en viu/ Live Cooking University proposa una revisió i una exploració sobre models experimentals d’aprenentatge professional basats en la pràctica col·laborativa a partir de la creació de comunitats d’aprenentatge per discutir, generar alternatives i reflexionar sobre un model transversal i de frontissa entre espais educatius institucionals i no institucionals. Aquest taller va significar l’inici del grup de recerca autoanomenat Espai Temptatives amb Marta Carrasco, Jimena del Solar, Raúl Herrera, Raquel Jiménez, Judit Onsès, Eva Marichalar-Freixa, Oscar Padilla, Eloi Puig, Susana Rodilla i Sergi Selvas, a través del qual generar la base per a un futur espai coeducatiu entre-instititucional.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord
Rebutjar