6344
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-6344,stockholm-core-2.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,elementor-default,elementor-kit-5482,elementor-page elementor-page-6344

Extemporaneous Cities II

Barcelona, 2018

 

Curs comisseriat per Marta Carrasco i Sergi Selvas, i amb la col·laboració de l’EscocesaLa Caldera, Virreina. Centre de la Imatge, i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En aquesta segona edició del curs, centrarem les intervencions al voltant del cos: el cos com espai d’aprenentatge i descoberta, el cos com a mesura de l’espai i el temps, el cos resilient i el cos com a resistència. Està dirigit a persones de diferents camps de treball i d’estudi (arts visuals, dansa, arquitectura, urbanisme, antropologia, educació, etc.) interessades en les possibilitats que les arts contemporànies i el cos ofereixen a l’hora de proporcionar noves mirades, eines i aproximacions per la recerca sobre la ciutat.

El programa es desenvolupa al llarg de 3 sessions pràctiques precedides per una introducció teòrica, en diferents espais de Barcelona: a l’EscocesaLa Caldera, i la Virreina. Centre de la Imatge.

Amb Begonya Saez Tajafuerce (Universitat Autonòma de Barcelona), Alícia Rodriguez Campi (UAB), Andrea Corachán (Transductores), Sara PonsDoerte Weig (UB/Movement Research); i Alina Ruiz Folini i Letícia Skrycky, de Proyecto TÀCTIL.).

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord
Rebutjar