5949
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-5949,stockholm-core-2.3,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.2,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,elementor-default,elementor-kit-5482,elementor-page elementor-page-5949

Ficcions Urbanes

Mollet del Vallès, 2021

 

Utopies, distòpies, mons màgics, realitats paral·leles, altres dimensions, futuribles que ens porten a repensar el present en què vivim a través de l’especulació i del joc. La creativitat, la imaginació, la fabulació de narratives especials, humanes i no humanes que ens fan reflexionar sobre l’impacte dels conflictes socials i mediambientals contemporanis, el canvi climàtic, la feina o la immigració a les nostres ciutats i al nostre territori.

Aquesta proposta recull, doncs, metodologies, pràctiques i eines que posen en joc la co-creació de nous mons d’una manera lúdica i reflexiva a través del treball col·laboratiu amb entitats i col·lectius del territori participants dels projectes expositius. Les investigacions proposades pels artistes consecutivament acumularan el treball desenvolupat a El Escaparate, afegint capes de complexitat i reflexió construint una narrativa plural, una història/ficció global/local.

Ficcions Urbanes és una proposta curatorial que pretén repensar la manera com entenem el territori i la seva gestió, i facilitar eines per millorar el seu futur en un món de canvi constant sota l’amenaça del canvi climàtic i el progrés biotecnològic.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord
Rebutjar