Mixité és fruit de la inquietud i les ganes de contribuir a la transformació social, ecològica i econòmica del territori. Ens mou el desig de col·laborar en la construcció de nous models de desenvolupament des de solucions comunes i participades que integrin les comunitats locals.

Missió

Compromesos amb la realitat social i ambiental, els anys ens han dut fins a l’Economia Social i Solidària, de la qual en compartim uns valors que ens hem fet nostres i que ens han permès enfortir el projecte. Des del treball en xarxa i la transdisciplinarietat, la innovació i la recerca treballem en la formació, l’acompanyament, el disseny i l’elaboració de plans i projectes per a una millora de la gestió i el desenvolupament del territori i l’enfortiment social de les comunitats.

Visió

Volem més espais d’aprenentatge, de coneixement i de reflexió crítica col·lectiva al voltant de les nostres ciutats, pobles i territoris. Volem connectar les diferents realitats, sabers i mirades del territori local des d’una mirada transversal i interrelacionada. Des de la innovació urbana i social, volem dissenyar i implementar solucions noves pel món que ens envolta que fomentin l’emancipació ciutadana i la cohesió social.

Valors

Volem més espais d’aprenentatge, de coneixement i de reflexió crítica col·lectiva al voltant de les nostres ciutats, pobles i territoris. Volem connectar les diferents realitats, sabers i mirades del territori local des d’una mirada transversal i interrelacionada. Des de la innovació urbana i social, volem dissenyar i implementar solucions noves pel món que ens envolta que fomentin l’emancipació ciutadana i la cohesió social.

Igualtat
Apostem per una pràctica feminista que fomenti la igualtat i diversitat entre les persones.


Cures
Obrim espais de diàleg on expressar les diferents necessitats.

Corresponsabilitat
Fomentem la responsabilitat mútua dins i fora de la cooperativa.


Innovació
Obrim nous horitzons que integrin totes les mirades i sensibilitats.

Convicció
Apostem per un treball crític i en positiu conscients dels possibles espais de millora.

Equip

Mixité neix l’any 2010 de la mà de la Marta Carrasco Bonet i en Sergi Selvas Gardeñas, com a una iniciativa dedicada a la divulgació de l’arquitectura, l’urbanisme i l’art, amb la motivació de compartir eines i coneixements per abordar la realitat urbana i territorial des d’una perspectiva transdisciplinària, creativa i en xarxa. Avui som una entitat amb diverses professionals d’àmbits transversals complementaris amb l’interès i la convicció de treballar des d’aquesta mirada compartida que vol posar la vida al centre.

Marta Carrasco Bonet

Arquitecta urbanista

Llicenciada per la Universitat Politècnica de Catalunya, ha cursat el Màster de Recerca en Urbanisme (2012) de la mateixa Universitat. Actualment és professora associada a l’Àrea d’Urbanística del Departament d’Arquitectura de la Universitat de Girona i forma part del grup de recerca Arquitectura i Territori. Està desenvolupant el doctorat en urbanisme a la UPC on des de 2011 fins 2015 ha treballat com a investigadora al Departament d’Urbanisme i Ordenació del Territori. Ha participat en conferències i publicacions especialitzades tant nacionals com internacionals.

Sergi Selvas Gardeñas

Artista, curador i educador

Graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Ha cursat el Màster en Arts (MA) al Dutch Art Institute (Arnhem, Països Baixos). Actualment és professor associat a l’Àrea d’Art i Disseny del Grau de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i a la Llotja de Barcelona. Des del 2012 fins el 2015 ha treballat al Departament d’Innovació Docent de la UB. Ha exposat els seus projectes a diversos centres i espais d’art tant nacionals (Sant Andreu Contemporani, La Capella, Arts Santa Mònica, ACVic, Sala d’Art Jove, Ingràvid, entre d’altres) com internacionals (Public Library of Pelotas, a Brasil i Sonsbeek’16: transACTION, a Arnhem).

Natalia Figueredo

Arquitecta

Llicenciada en Arquitectura i Urbanisme per la Escola da Cidade, São Paulo, Brasil. Ha cursat el Màster en Estudis Culturals per la Goldsmiths University of London, UK, on va investigar sobre la vida quotidiana i el dret a la ciutat, en particular, sobre la relació entre l’ús de l’espai urbà i la sensació de pertinença. Actualment, està investigant sobre l’Urbanisme Subaltern i fent projectes relacionats amb l’àrea de territori i participació ciutadana.

Jordi Coch Codinach 

Geògraf

Graduat en Geografia i Ordenació del Territori amb una menció en Planificació Territorial i Ambiental per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha cursat el Màster de Planificació Urbana, Sostenibilitat i Canvi Climàtic a la Universitat Politècnica de Catalunya. Des de l’any 2021 col·labora amb l’Ajuntament de Campdevànol en el desenvolupament el pla d’Igualtat municipal.

Carrer Jaume Balmes, 50. 08551 Tona
info@mixite.cat
Subscriu-te al nostre butlletí

Promou i Finança:
la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord
Rebutjar