Mixité és fruit de la inquietud i les ganes de contribuir a la transformació social, ecològica i econòmica del territori. Ens mou el desig de col·laborar en la construcció de nous models de desenvolupament des de solucions comunes i participades que integrin les comunitats locals.

Missió

Compromesos amb la realitat social i ambiental, els anys ens han dut fins a l’Economia Social i Solidària, de la qual en compartim uns valors que ens hem fet nostres i que ens han permès enfortir el projecte. Des del treball en xarxa i la transdisciplinarietat, la innovació i la recerca treballem en la formació, l’acompanyament, el disseny i l’elaboració de plans i projectes per a una millora de la gestió i el desenvolupament del territori i l’enfortiment social de les comunitats.

Visió

Volem més espais d’aprenentatge, de coneixement i de reflexió crítica col·lectiva al voltant de les nostres ciutats, pobles i territoris. Volem connectar les diferents realitats, sabers i mirades del territori local des d’una mirada transversal i interrelacionada. Des de la innovació urbana i social, volem dissenyar i implementar solucions noves pel món que ens envolta que fomentin l’emancipació ciutadana i la cohesió social.

Valors

Igualtat.
Apostem per una pràctica feminista que fomenti la igualtat i diversitat entre les persones.

 

Cures.
Obrim espais de diàleg on expressar les diferents necessitats.

Corresponsabilitat.
Fomentem la responsabilitat mútua dins i fora de la cooperativa.

 

Innovació.
Obrim nous horitzons que integrin totes les mirades i sensibilitats.

Convicció.
Apostem per un treball crític i en positiu conscients dels possibles espais de millora.

Carrer Jaume Balmes, 50. 08551 Tona
info@mixite.cat
Subscriu-te al nostre butlletí

Promou i Finança:
la Generalitat de Catalunya - Departament d'Empresa i Treball
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics només. Pot obtenir més informació o canviar posteriorment els ajustos en la nostra Política de Privacitat. View more
D'acord